Recent Posts

Thursday, November 11, 2010

Benarkah? ...

Thursday, November 11, 2010


Dah beberapa hari tak sempat nak update blog. Very d bz with office work. And also my sweetheart Damia ada kat rumah. Memang aktiviti kraf agak terbatas lately. Tapi bukan bermakna aktiviti kraf terhenti. Dah biasa dengan hobi ni .. ibaratnya sehari tanpa kerja kraf agak tidak lengkap hidup ini. chewaah... bahasa bukan main lagik. ahak.. 

Ada a few order yang sedang berjalan.. Dan jugak readymade item yg in progress.. Berkira-kira nak buat catalog blog for all my item ... tapi ... masa hanya ada 24 jam sehari... terasa sgt singkat utk membuat semua perkara... makanya, first thing first. 


Benarkah pengunjung cinta-craft terdiri dari pelbagai negara? Oh, thankz a lot to all my visitor. Sangat terharu... Saya masih bertapak dalam dunia craft ini dan masih tercari² identiti... Namun sokongan dan cadangan dari pengunjung² cinta-craft amatlah di alu²kan.

Sempena dengan kegembiraan ini, saya ingin menambah 2 hadiah misteri GA cinta-craft.  Jom join ramai²... ;-)


hasil tangan,

2 comments:

Sue Rosly said...

Waaahhhhh... Tambah hadiah, tambah peluang Sue nak menang hadiah tu...
hehehheh
:D

~myself n i ~ said...

good luck Sue.. hehe..

msraiza@cinta-craft