Recent Posts

Monday, November 15, 2010

[Felt Craft] HP Cover

Monday, November 15, 2010

Taraa.... my new BB cover.. Haruslah adil dan saksama kan. 
Takkan Makcik Norkiah jer dapat baju baru. Cik BB pon nak jugak. Ahak... 


I like d simple one. Kalau boleh simple nak simple lagi. Huhu. 
Tak suka yang terlalu crowded dgn hiasan. 
So inilah hasilnya. Di sebabkan saya menggunakan celcom blue maka biru di pilih sebagai warna asas. 
Giler skema ayat. Kalau perasan, banyak hasil kerja tangan ku color pink. 
Kenapa? Sebab pink is my fav color including purple dan hijau. 
Haruslah bereksperimen dgn color2 fav kan. ;-)

Kali ni saya buat 2 poket di depan utk memudahkan saya menyelit2 
duit time lunch. 
Tak yah bwk purse lagik. 
Oh, I like! 








hasil tangan,

1 comments:

ninasalleh said...

nak order yang ni boleh?kalau boleh,sila la email sy cadbury_112@yahoo.com.
thanks:)