Recent Posts

Wednesday, December 8, 2010

Saya dan Epal : Projek 1

Wednesday, December 8, 2010

Set Beg Bekas Makanan Strawberry

Kit termasuk, pola dan aksesori untuk buat bag.

Kelas hari ni, saya sempat siap potong kain dan tampal pattern menggunakan kertas gam dan interfacing.

pola yang di sediakan. Memang berbaloi.

Buku nota yang terdapat dlm pakej 24 projek.

Nota lengkap A-Z . Cara nak potong kain pon juga diajar.


Hari isnin kelmarin saya sengaja ambik cuti. Memang dah plan nak ke Pusat Epal Kotaraya. Memang tak sabar + excited nak blaja. Sampai kat Epal, baru saya tau projek hanya boleh pilih mengikut bulan. Tersalah fahaman rupanya saya nih. So untuk bulan December ialah projek kalendar & set beg bekas makanan strawberry. Saya pilih projek set beg bekas makanan strawberry sbb bulan ni saya agak bz.


Maklumlah hujung tahun. Setiap minggu ada je kenduri kawen. So masa untuk ke kelas agak terbatas. Apa pun, sy akan spend 2 hari untuk siapkan projek nih. Tak tau la buleh siap ke tak.. ahak.. 






hasil tangan,

10 comments:

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor. nice blog

~myself n i ~ said...

salam Melor ...

msraiza@cinta-craft

N@di@ said...

best lah pg blja craf nadia teringin nk pg jugak tapi xtau kat mana lak kat sini :D

~myself n i ~ said...

Nadia dok mana?


msraiza @ cinta-craft

N@di@ said...

nadia dok kedah dear alor setar :)

Rubi Hambali said...

xbeli mesin epal bleh ke nak beli kid dari epal ni?? hum? hum

Rubi Hambali said...

xbeli mesin epal bleh ke nak beli kid dari epal ni?? hum? hum

~myself n i ~ said...

Nadia : sy pon x tau.. huhu... Penang kot paling dekat pusat Epal..

Rubi : ntah la... buleh kot ... hehe..

Ala.. kalo tak bley, kirim je ngan member² yg ahli VIP nih.. kompem bley punya.. while stock last..


msraiza@cinta-craft

tiongTiong coming... said...

akak..slm kraf..nk join gak la kelas nih..tp xbeli mesin epal :(
akak leh tlg2 ker? hehehe

~myself n i ~ said...

kalo tak beli mesen epal memang x leh join la dik.... kalo nak beli kit bolehlah akak tolong belikan.. huhu.