Recent Posts

Thursday, January 13, 2011

Saya dan Epal : Projek 2 - Hiasan Dinding ABC

Thursday, January 13, 2011
Assalammualaikum,

Projek bulan Januari adalah hiasan dinding ABC dan bakul serbaguna so saya pilih hiasan dinding ABC. Sangat excited nak buat patchwork nih dan target nak siapkan dalam masa 2 minggu. Maklumlah, sy kan part time crafter... Terpaksa mencuri² masa untuk semua nih. Tapi last week pergi kelas tengok student lain buat bakul serbaguna cantik pulak. Sangat cantik ok... Mulalah hati dah berkenan nak buat.. huhuuh... Hiasan ABC ni pon tak siap lagi, ada hati nak buat yang lain.. hahhaha.. Ok ok.. sabar²... Kalo bley siap ABC ni within my target bolehlah saya try buat bakul pulak.... ;-)




Status projek sy hingga ke hari nih... Tengah dok tampal² huruf ngan kain. Pasni leh start sulam kat background pastu leh cantum sumer huruf... Caiyok!!



p/s: oh, bag strawberry sy tak siap lagik... hahhah


hasil tangan,

2 comments:

Marie said...

Salam MsRaiza..nnt publish la gambar2 awak dan epal (apa2 yg awak jahit). Best tgk org jahit beg strawberry tu, cantik!! ABC tu pun cantik but i bought bakul serbaguna. Belum start jahit lagi sbb Beg bunga cornus tak siap2 lagi. What we need is time time time...

salam perkenalan! ;)

~myself n i ~ said...

As salam Marie...
Bukan tak leh nak upload gambar kat Epal.. Bila dah sampai kat kelas tuh tau la kan... terus cosentrate jahit.. dah x ingat mende lain dah.. kadang² tak perasan pon masa berjalan... tau² dah nak tutup.. ahak.. maklumlah kelas pon dtg seminggu skali jer... tu yg x de sekeping pon gambo kat Epal... ;-)


msraiza@cinta-craft