Recent Posts

Thursday, April 14, 2011

Tetiba terasa rindu ...

Thursday, April 14, 2011
Rindu pada siapa?
hehehe... suspen jek.. tetiba terasa rindu dengan Pusat Epal.
Tetiba rasa cam lamanya tak pergi ke Pusat Epal. 
Serius .. tetiba terasa cam nak gi skang jugak Pusat Epal. 
Apakah makna perasaan ini? ahak...


Minggu ni dah masuk 2 minggu tak ke Pusat Epal. Sabtu ni saya ada kelas menjahit manik dan Ahad pulak ada kenduri di kampung. So memang tak bley nak spent time kat Pusat Epal. Nampaknya next week baru dapat ke sana. Oh windunya suasana di Epal.....

 Ni la suasana kat Epal Kotaraya. Time nih ada sesi penyampaian hadiah.

Salah satu sudut pameran yang ada di Pusat Epal. 
Nampak tak langsir dan cadar kat blakang tuh? 
Cadar dan langsir ni antara 24 projek yang akan di pelajari. 
menarik bukan?





hasil tangan,

3 comments:

azayani alim said...

salam sis,saya pon pakai mesinjenama epal.mmg teringin nk ke pusat epal.tak penah sampai pon ni.hukhuk..apa yg menarik sangt kat pusat epal tu sampai buat sis rindu nih?teringin nk tau jgk :P

~myself n i ~ said...

azayani alim :

Suasana menjaet kat situ yg wat rindu and kengkawan yg sesama menjaet jugak cikgu2 yg ngajar. Kadang2 kiter perlukan suasana baru untuk bertukar2 fikiran, berkongsi idea dan share kedai2 yg jual alatan jahitan...

apa pun, menjaet membawa saya ke satu dunia berbeza dari kerja seharian... tu yg happy bile sebut pasal jahitan...

msraiza@cinta-craft

azayani alim said...

o ye ke?saya masih baru dengan mesin2 jahit nih.nk buat permintaan ni.kalau ada masa terluang boleh tak sis listkan kedai2 yang jual barang2 jahitan ke,pusat repair mesin jahit ker..for sure sangat berguna untuk orang yang masih baru mcm saya nih.hihi