Recent Posts

Thursday, July 21, 2011

Online Craft Supplier ...

Thursday, July 21, 2011
Polyester  Felt
Ni felt yg ai shopping ngan chomelcraft masa gi workshop felt bersama Tinihani last week.
Hati memang x bley tahan tgk warna² felt nih...


Hye uols,


Hari ni ai nak share pasal online craft supplier sebab ramai yang email tanya kat mana nak dapatkan Felt... Kalo uols sumer tercari-cari nak beli felt kat mana, ai nak recommend kat chomelcraft. hehehhe... kenapa? sbb puas hati dengan servicenya .... Lagi pon felt nya harga murah dari supplier online yg lain. Now, chomelcraft ada jual felt pack 43 color RM 70.. sizenya lebih besar dari 1/9 tuh... 


Dan jugak ribbonnya. Ai slalu beli 15 m ke atas so dpt RM1 / meter. Kira murahlah kan. Kalo gi beli kat kedai pon belum tentu RM 15 tuh dapat beli 15m ribbon dan dpt 15 color. Silap² budget RM 15 nak beli ribbon jadik RM 20 - RM 30 campur ngan masa, parking n bla bla bla.... just my opinion laa.. That's y ai suka shopping online. 


Tapi jangan terpedaya yer dengan segelintir online shop yang tak menjaga tahap service mereka. So far, ai tak pernah kena ... Tapi ada one of my friend yg dah terkena. Bila tanya, dier suh sabar siap marah² lagi cakap tak bley sabar ker? ish ish... Dalam dunia mcm² org yg boleh jumpa.


ok, cakap byk pon x guna... uols pergilah check sendiri FB chomelcraft yer. Sambil² tuh bulehlah like skali page tuh untuk melihat news terbaru.






Nota kaki : Ini bukan iklan berbayar. Ini hanyalah sekadar perkongsian maklumat. Yang MURAH harus di sebarkan... ;-) Cam best je review website² yg supplies craft material nih. Nnt kalo ada masa ai review online shop yg ai pernah berurusan yer..






hasil tangan,

3 comments:

UNI said...

website chomelcraft tu belum ade ke? tak dpt nak tgk. kat ofis ni fb dah kene block.

~myself n i ~ said...

chomelcraft tgh dlm proses nak launch website baru... now kat FB jek...

msraiza@cinta-craft

Fiza Hanif said...

Hi kak Iza!! Remember me? Kebetulan pulak! saya tgh blog walking ni, nak carik online supplier utk kain felt, terjumpa pulak blog kak Iza. Anyway, mcm mana nak order dari chomelcraft kat fb tu? Saya dah tgk2 mcm take je...

Ade cara lain/supplier lain ke kak Iza? Tq