Recent Posts

Wednesday, September 7, 2011

Alhamdulillah...menggapai bintang...

Wednesday, September 7, 2011




Syukur kehadrat Illahi, wishlist 2011 telah pun selamat dimiliki. Tanpa disangka2 Allah mempermudahkan cara. Sungguh, andai rezeki itu milik kita pasti ianya datang tanpa sebarang halangan.




Wishlist 2011
Memory Craft 350E
Mesin Sulaman Bergaya Profesional 
Checkmate!




Inilah wishlist 2011 saya yang lepas. Masa set wishlist nih memang tak aspect apa pun. Maklumlah, dengan harga yang sebegitu rupa hanya boleh berangan jer la kan.. Tapi Alhamdulillah, sudah rezeki ai tahun nih.


Dengan rasminya saya memiliki mesin sulam idaman kalbu ini ialah beberapa minggu sebelum ramadhan menjengah. Kalau tak silap sekitar minggu ke 2 bulan July tempoh hari tapi x sempat nak update blog sebab bz ya amat. Dapat jer mesin, kena complete 10 hari course teknik menyulam. Sempat jugaklah siap sulam tuala, pencil case, baju kebaya, butterfly organza, telekung (x siap lagi) dan ada lagi projek x sempat complete. Kene sambung pas raya nih.


Saya ambil full pakej HBB - Home Based Business dan tambahan pakej AKU - Ahli Kelab Usahawan. So bulan puasa tempoh hari sempat la ambil tempahan menyulam. Tapi tak la banyak sangat sebab tak berapa expert lagik kan. Tapi alhamdulillah, customer yg tempah tu puas hati.  


Nothing much to say, just Alhamdulillah, syukur kepada Allah. Amin.




Wishlist 2010

Harmony 2049 
All In One
Checkmate!








p/s: so wishlist 2012 telahpun di setkan. Dapat atau tidak, bergantung kepada perancangan Allah s.w.t. Mudah²an dimakbulkan insyallah.




hasil tangan,

8 comments:

fluffystuff said...

Tahniah...ni pon termasuk dlm wish list akak jugak...hheheh
Didoakan semoga berjaya

~myself n i ~ said...

Tq kak.. ;-)
senyum sampai ke telinga nih.. hehhe

msraiza@cinta-craft

Mila@Rimbun said...

wahh bestnyer.. tunjuk ler hasil sulaman.. teringin nak tgk jugak niii

Ayu said...

Kak...camne nak amik pakej ni dan kena buat camne if nak apply?.leh share x..sebab saya pun berminat jugak...tq

Ayu said...

Kak...camne nak amik pakej ni dan kena buat camne if nak apply?.leh share x..sebab saya pun berminat jugak...tq

* FAR * said...

tahniah.. hidup kena ada impian dan target..

akak dulu beli mesih dpt gak free kelas jahitan 1 tahun. tp x pegi pun. rugikan..

Ayu said...

*FAR* camne akak apply?apply kat mane?

~myself n i ~ said...

Ayu : dok area mana?

email sy at creamzzz[at]yahoo.com utk further info yer... nnt sy explain..

tq

msraiza@cinta-craft