Recent Posts

Tuesday, October 11, 2011

{EPAL}: WIP - Kapal Layar

Tuesday, October 11, 2011
Yeay! Block kapal layar saya dah menunjukkan tanda² nak siap.
Block kapal layar a.k.a block C ni ada 4 keping. Saya dah siapkan 3 block so tinggal lagi satu block. Sonok pulak menjahit kapal layar nih. Tak lah se'stress' jahit ABC wall hanging dulu. Or may be sebab dah tau teknik mencantum dengan mudah kot.


Kapal layar wall hanging nih ada 3 block, block A, B & C . So pas ni leh concentrat kat block A & B lak.



Pesanan dari cikgu, pastikan bucu bertemu bucu. Haihlah.. nih yang payah nih.. huhu.






hasil tangan,

2 comments:

Mila@Rimbun said...

buat wall hanging ke ni?

~myself n i ~ said...

Mila@Rimbun : a'a nak buat wall hanging ... ;-)


msraiza@cinta-craft