Recent Posts

Wednesday, March 30, 2011

Epal dan project bulanan...

Wednesday, March 30, 2011
 Nih la cikgu yang mengajar. Muda dari saya. ;-)

 Hadiah yang di menangi. Yeay!



Happy ... sbb ai terpilih sebagai best student untuk project bulan January iaitu project ABC Wall Hanging. Hilang segala sakit hati penat lelah membuat project nih. Walaupon hadiahnya hanyalah voucher RM 30 tapi sangatlah suka yer. Boleh beli prject bulanan lagi nih. 

Ni lah yang bestnya kat Epal. Setiap bulan akan ada pemenang untuk project bulanan. So sesiapa yang jahitannya kemas dan mengikut deadline yang di tetapkan pasti berpeluang untuk menang. Di Epal, bukan setakat dapat ilmu, boleh dapat hadiah juga. Ni belum masuk competition yang di anjurkan. Kalo menang competition lagi lumayan hadiahnya.


Jom pakat² beli mesin Epal. Memang berbaloi pelaburan yang di buat dan yang pastinya zero risk. ;-)


hasil tangan,

2 comments:

Mila@Rimbun said...

nak tengok hasil tangan tuh.. share ler kat sini

~myself n i ~ said...

Mila : Oh, sy dah share kat n3 lepas... nak tgk hasilnya boleh klik sini.



msraiza@cinta-craft