Recent Posts

Monday, May 9, 2011

Felt Class bersama Chomel Craft ...

Monday, May 9, 2011
Ahad lepas saya join craft class yang di anjurkan oleh Kolej Komuniti Cawangan Ulu Langat di Shah Alam. Sangat fun. Yang lebih seronok boleh bersua muka dengan sifu hair clip craft, kak Azza dari Chomel Craft. Banyak ilmu yang di kongsi. Memang best lah.. ;-)

 Slide presentation. Cute kan header chomel craft nih. 

Bersungguh menjaet felt nih. 
Tetiba miezam ckp, "eh, cam dah biasa jer... " 
hehhehe.. alaaa... saya budak baru belajar jer. Miezam ni pon crafter jugak. Sangat creative yer. Boleh terjah blog dier pulak. 
  

Nih lah hasil pembelajaran hari ini. Class felt nih ada beberapa modul. Yang ni modul 1 hair clip. Ada 3 modul lagik.  Untuk modul 3 & 4 nanti dapat la ai jumpa Kak Tini dari Tinihani.com dan jugak Sus, insyaallah. Tak sabar nak jumpa sifu² nih. Nak korek khazanah ilmu dari diorang. 






Belajar dari bijak pandai adalah lebih baik dari buat² bijak pandai sedangkan ilmu hanya setitis embun. hehehhe..




p/s: untuk info mengenai class ni boleh ke blog organizer, Kak Watie.








hasil tangan,

2 comments:

Sue Rosly said...

U pun ada dalam kelas tu ker?

Su pun ada gak blajar skali, yang datang paling lewat tu, Su lah...

Nanti boleh terjah blog Su. Su pun ada buat review pasal kelas nie.

sue-5-beradik.blogspot.com

~myself n i ~ said...

patutlah cam familiar jer tgk... tp sebab dok khusyuk buat felt x dan pon nak beramah mesra kan.... tak pe, nnt next class kita jumpa lagi.. ;-)

p/s: sy pon lom ada idea lagik nak buat apa untuk manyahut cabaran Kak Azza nih...