Recent Posts

Tuesday, May 10, 2011

{sewing} : Baby quilt

Tuesday, May 10, 2011
Baby quilt nih adalah untuk santapan mata uols jer... hehhee..
Yang sebenarnya, saya buat baby quilt nih untuk my new nephew yang baru jer lahir 4 May yang lepas. Sangat teruja dan buat baby quilt nih. My niece memanglah sangat suka sebab ada minnie mouse. Haruslah berebut dengan adik nih.


 Sizenya agak besar, 45 inch x 70 inch. 
Lipat dua pon still besar lagik untuk baby Arif.
Cotton yang gambar Mickey n Minnie Mouse itu sangatlah lembut. 
Oh, terasa nak tdo ... huhu..


Bahagian belakang saya guna cotton biasa.






hasil tangan,

3 comments:

MamaDaniel said...

comel..comel... akak pun terasa nak landing situ la... hehehe
besar gak 70 inci tu.. gagah la jugak nak mengquiltnyer.. :)

~myself n i ~ said...

hmm tu la kak ... mmg gigihla.. hehhe


msraiza@cinta-craft

TinyTini said...

cantiknya..bila lah saya nak sampai seru buat baby quilt ni..