Recent Posts

Wednesday, May 11, 2011

munge-munge ....

Wednesday, May 11, 2011


semenjak 2 menjak balik dari workshop bersama chomel craft nih kan, hati ada sedikit munge² .. hehe.. So apa lagi, cari gunting, cari jarum maka terhasillah bunga² di atas. Blom siap lagi ... dan tak pk pon lagi nak buat apa dengan bunga² nih. Nak buat hair clip kah? Nak buat hiasan clutch or bag kah? corsage kah? any other idea ?


mlm nih nak sambung buat bunga lagik. Mood tgh berbunga² ni, bunga jer lah hasilnya kan... hehehe.








hasil tangan,

2 comments:

Sue Rosly said...

Su bile buat bunga ni, rasa macam kureng jerrrr....

Cantik bunga bungaan u...
:)

~myself n i ~ said...

kene ikut mood nih sue... hehhe