Recent Posts

Monday, June 6, 2011

Felt to let go ...SOLD OUT

Monday, June 6, 2011
Status :

Ok ok ramai pulak yg email sy nakkan Felt nih. So dgn rasminya felt pack ni sudah pon habis. Saya sedang mengreply email-email yang di hantar kepada saya berserta status (byk email ... sy reply satu2 ok) . Kepada yang berjaya, sila confirm dalam masa 24 hours yer dgn payment. After 24 hours kalau tak confirm, sy akan beri kpd yang lain.




Hye crafter .....

Ada sesiapa yang berminat nak beli Felt tak? Ai nak let go this felt. Reason y? Nak kasik clear space (nak tambah koleksi fabric pulak....hehhe). Byk sgt stock tepu yg di simpan. hehhhe.. Masa beli, tamak ya amat.... hehehheheh.. 


1 pack hanya RM 10. Ada 10 color. Hanya ada 10 pack shj yer... Size super duper besar dari A4 yer . Felt ni gred B dan jenis keras so agak x sesuai utk buat munge² yg kembang² tuh... Tp sgt sesuai buat HP cover, pencil case, nama dll. Ketebalan dlm 1mm. So apalagi uols... meh cepat grab sblom terlepas ... hehehhe ... ;-)

Sape nak sila email sy creamzzz[at]yahoo.com




hasil tangan,

8 comments:

nurul said...

salam... sy ada send email...^^

Angah said...

hye,kita nak 1 pek,kita dh emelkan tau kat emel u.ok

Zafirah Zakaria said...

helo. kat mana nak beli ni? can i buy it from u? kalau sold out, where can i get it? i wanna jahit pouch untuk my sugar gliders.

Zafirah Zakaria said...

i nak, tapi nak banyak2 sbb nak jahit pouch for my sugar gliders. kat mana nak beli byk2 kain ni?

Angah said...

hye say adh send emel,plez reply...wanikeni@yahoo.com nak beli felt pek rm10 tu

Angah said...

hye dh emel tp tk reply pun.saya nak beli fel tpek rm10 tu

~myself n i ~ said...

msraiza to Angah : hai dear, dah email u.. x der feedback.. Plz reply ASAP... tq



msraiza@cinta-craft

Lynn Damya said...

ala, telambat gila jumpe link ni, haha agak2 ade lagi x? :p email sy kat lynndamya@yahoo.com okay, ade ke tak email je, haha thanx :D