Recent Posts

Thursday, June 2, 2011

make my day .... lalallala

Thursday, June 2, 2011
 Apa yang ada dalam bungkusan ini? Membuatkan hari² bercahaya ... hehe

 Bungkusan dari Penang.


cer teka.. cer teka.. hehhehe
Yeay. Handmade rubber stamp.

  Korea Bentoy Retro Handmade Rubber Stamp Set 

Dah hampir 2 bulan kot rasanya ai order rubber stamp nih. Daripada teruja masa memula order sehinggalah ai terlupa pernah order.. hehhehe... see betapa lama masa menanti kan. But finally, dapat jugak memilikinya. Byk projek yang tergambar²  dalam kepala tapi selalu sangat masa menjadi halangan.


Rubber stamp ini di beli dari Nana. Sgtlah efficient proses jual beli nih. Thankz Nana for the fastest reply. ;-)


Nota kaki : dalam keterujaan meng'order' rubber stamp nih, terlupa pulak ai nak beli skali fabric ink pad... adoiaiii...



hasil tangan,

2 comments:

Dewi's Artwork Station said...

sis...sy cr fabric stamp pad gak... tnye nana...dia kata 2 mggu (sekarang da 2 mggu la) tp xde pun dia update..da la dia je yg ada... T__T nt kalau bli fabric stamp pad...tnye sy sekali yeh..

dewisartworkstation@hotmail.com

~myself n i ~ said...

Dewi : cuba email Nana. Fabric ink pad nih ada stock coz sy dah order.


msraiza@cinta-craft