Recent Posts

Thursday, September 29, 2011

Idaman kalbu ...

Thursday, September 29, 2011


Aduhai.... sangatlah suka tgk warna² benang nih. Mulalah tak tido malam nih dok pk benang² yg cantik tersusun di atas rak.. hehheheh... Kalo ikut hati mau di sambar satu tapi bila dok pk ada lebih 70 spool benang kat umah nih terus berenti berangan. Hehehe..



Nak gi cari rak cam nih la.... mesti cantik jer kalo susun benang kat sini kan ... *mood berangan* .. hehehe




hasil tangan,

2 comments:

Wanita2u said...

Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

Rose Craft said...

boleh try buat sendri...beli kayu nipis mcm tu n just ltk paku...hehehe